Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie HRT Uživo: Karta Za Sreću U Jednom Pravcu

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator
Valutazione attuale: / 4
ScarsoOttimo 

Članice benda Pussy Riot, inače aktivistice, osuđene su nedavno na dvije godine zatvora zbog glazbenog performansa kojim su htjele ukazati na kriminalnu spregu države i crkve. Ruske punkerice svojim su protestom naime grubo narušile društveni poredak jer su otvoreno poticale na vjersku mržnju i huliganizam. Yekaterin Samutsevich, Nadezh Tolokonnikov i Maria Alyokhin, izjavile su nakon toga kako ova sudska presuda predstavlja jasan i nedvosmislen znak da je u cijeloj zemlji građanima oduzeta sloboda i demokracija.

Portal Hr!Vijesti dimenzija je ispred koje ponosno stoji "Objavi lažnu vijest", a ovo je nešto milionima svjetlosnih godina udaljeno od smještanja nekim mojim frendovima i poznanicima kao što su s HRT-a na primjer Vlatka Kolarović ili Dražen Majić. Iako se Hrvatska RadioTelevizija predstavlja kao javni medij, sigurno vam nije promaklo da ta ustanova igra potpuno drugačiju ulogu od one namjenjene joj. Na hrvatskoj javnoj televiziji, za naše pare, uvijek jedni te isti dosadni likovi koji stalno tupe o jednim te istim stvarima. Zašto na ekranima nema i nas, pravih i jedinih vlasnika HRT-a? Meni vrag nije dao mira, i tako su se djelatnice HRT-a jednom za sva vremena odlučile ne samo domaćoj populaciji nego cijelom čovječanstvu dokazati da nisu pizde tako što ovaj put neće ispasti pičke.

 

Više nema nikakve polemike, Ruskinje su svima što se zalažu za transformaciju ovog svijeta u puno bolje mjesto za život, nedvojbeno stavile do znanja da "Pobuna Vagina" nije održiva. Zato smo se ja i djelatnice HRT-a dogovorili pokrenuti revolucionarnu akciju u potpunom kontrastu s Pussy Riot: "Interventni Kurac". Interventni Kurac će svim hrvatskim građanima perspektivu definitivno promijeniti na bolje u svakom pogledu.

Sigurno ste prije par dana čuli da je na Facebooku osnovana "Mladi Napustimo Hrvatsku", grupa koja je preko noći postala fantastični hit. U nešto više od tjedan dana Facebook grupa "Mladi Napustimo Hrvatsku" skupila je blizu 30 tisuća poklonika. Osnivač ove stranice na kojoj se mladi pozivaju pobjeći od društva koje ih sputava od normalnog života, anonimni je hrvatski ekonomist "Mario" s njemačkom adresom. Mario je 2008 godine u Zagrebu završio studij ekonomije, a zatim je otišao u Beč na Masterstudij također iz ekonomije, kako bi pobjegao od života u toliko truloj i nemoralnoj hrvatskoj svakodnevnici gdje je sve izopačeno, gdje je pošten čovjek nazadan a prevarant ugledan član društva. Administrator ove Facebook grupe kaže da moramo otići vani kako bismo vidjeli što znači zdravo društvo utemeljeno na zdravoj ekonomiji.

Stoji činjenica da trenutno trgovima gradova i sela upravo tih zdravih država sa zdravom ekonomijom odzvanjaju uzvici razjarenih 99%: "Ovo nije kriza, ovo je bankarsko-politička pljačka i prevara"! No to i nije toliko važno, važno je da je intervju s Mariom u ekskluzivi objavio Danas.hr, mass-medij koji ima svoj Krizni Stručni Tim.

 

 

29 rujna 2012: Poštovani "Danas.hr - Krizni Stručni Tim - Gospodarstvo", odnosno Guste Santini, Ljubo Jurčić i Vladimir Ferdelji, vaša je volja i spremnost odgovarati na pitanja radoznalih građana zaista hvale vrijedna. Mene osobno strašno intrigira kako to neki stanovnici ove zemlje neke stvari jako dobro znaju raditi, a da pojma nemaju što rade. Iako spomenutih primjera ima u mnogim društvenim segmentima, uzimam se vodećih državnih institucija jer navedeni pristup može uroditi katastrofalnim posljedicama, kojima je uzgred rečeno, sudeći i po svakodnevnim naslovima na samom Danas.hr, Hrvatska sve bliže i bliže. Koristim dakle s vaše strane ponuđenu mogućnost "Postavi Pitanje", i upućujem vam molbu za preciznim odgovorima na 31 pitanje. Najljubaznije vas također molim da mi ako iz bilo kojeg razloga na pitanja niste u stanju odgovoriti, to svakako dojavite - na čemu se unaprijed jako zahvaljujem. Prva tri pitanja možete vidjeti na ovoj adresi: "Vlada Na Facebooku Odgovara Što Je I Čija Je Kuna". Ostalih 28 pitanja dostupna su svakome u sklopu dokumenta "Globalna Monetarna Reforma I Transformacija Društva". Srdačan pozdrav :)

 

Dakle Mario i ja početkom listopada sastat ćemo se u Hrvatskoj RadioTeleviziji s djelatnicama tog javnog poduzeća. Ženske će nam tamo dok si rekao keks lijepo uslikati kurac. Radnice HRT-a zatim će se pobrinuti da slike dva penisa, bez ikakvog umjetnog dotjerivanja Photoshopom, postanu dostupne svima diljem Lijepe Naše, putem interneta, televizije, novina, plakata, kalendara, najrazličitijih reklama. Jednom kad su se svi u Hrvatskoj upoznali s naše dvije igračke, a radi se o periodu od otprilike mjesec dana, slijedi direktan TV prijenos završnog spektakla.

Kako bi se izbjegle bilo kakve malverzacije, jer ipak se za sve Hrvatice i sve Hrvate radi o sudbonosnom izboru karte za sreće u jednom pravcu, događaj će nadgledati policajci iz MUP-a i strogo kontrolirati da sve protekne u najboljem redu. 

U odnosu na Pussy Riot, ključ promjena u ovoj kurčevoj akciji koja napominjem nema nikakve veze s akcijama od kurca popularne riječke grupe Let 3, taj je što je za razliku od pičke - kurac održiv! Ujutro kad se probudi, stoji sam od sebe! Direktan TV prijenos zakazan je u 7 sati prvog studenog, kad ćemo se svi vlastitim očima na osnovu vremenskog trajanja prkošenja sili gravitacije, uvjeriti u to koji je od dva kurca održiviji.

Genijalnost akcije Interventni Kurac leži u tome što će bez obzira na kurčevi ishod, nasamarene mase naivaca i u jednom i u drugom slučaju na kraju ipak slasno zajebati nepravedni hrvatski sustav - bilo izborom drugačije valute, bilo selidbom u zdrave ekonomije zdravih sustava.

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 3070 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum