Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Daniel Estulin 1 Lipnja U Europskom Parlamentu O Bilderbergu

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Novi Svjetski Poredak - Autor Daniel Estulin će osvijetliti mrak u kojem djeluju Zidari Novog Svjetskog Poretka iz Grupe Bilderberg povijesnim govorom u Europskom Parlamentu.

Estulinove knjige su među najprodavanijima na svijetu. Daniel Estulin je jedan od najtraženijih svjetskih autora, a govor kojeg će 01 lipnja održati u Europskom Parlamentu o tajnoj organizaciji koja iza zavjesa upravlja globalnom politikom, ekonomijom, krizama, ratovima, prirodnim resursima, kulturom, obrazovanjem i još ponečim, spada u događaje bez presedana koji će ostati zabilježeni u povijesti.

 

Daniel Estulin je autor knjiga "Istinita Priča o Grupi Bilderberg" i "Gospodari Iz Sjene", a poziv da o Bilderbergu govori u Europskom Parlamentu mu je uputio Mario Borghezio, najstariji član Europskog Parlamenta iz Italije.

Europski parlament je jedno od najmoćnijih zakonodavnih tijela na svijetu i ovo je prava prilika da se ono o čemu svi šute, Grupa Bilderberg kao subjekt iznese na svjetlo dana pred tako visoko respektabilnu publiku, političke predstavnike europskih naroda.

Daniel Estulin će u Europskom Parlamentu biti dio tima koji priprema prezentaciju pod nazivom "Grupa Bilderberg - U Susret Stvaranju Jedne Svjetske Kompanije", u kojem su osim njega još i sam Mario Borghezio, kao i Nigel Farage (Član Europskog Parlamenta Za Jugoistočnu Englesku), te Gerard Batten (Član Europskog Parlamenta Za London).

Estulin je jedan od najvećih svjetskih autoriteta kad je u pitanju Grupa Bilderberg. Zbog toga što je njegova knjiga rasprodana širom svijeta u preko 3,5 milijuna komada na gotovo 50 jezika, s postojanjem ove nevjerojatno moćne i vrlo tajnovite organizacije su danas upoznate široke narodne mase.

"Zahvaljujemo se Washington Postu, New York Timesu, Time Magazinu i drugim velikim kućama čiji su direktori prisustvovali našim sastancima, održali njihova obećanja i čuvali diskreciju gotovo četrdeset godina. Nama bi bilo nemoguće razviti naš plan za svijet da smo bili izloženi očima javnosti tijekom svih tih godina. No svijet je danas sofisticiraniji i spremniji za put prema Jednoj Svjetskoj Vladi. Nadnacionalni suverenitet intelektualne elite i svjetskih bankara je sigurno poželjnije rješenje od nacionalnih samoopredjeljenja prakticiranih u prošlim stoljećima", David Rockefeller - Konferenecija Bilderberg Grupe 1991 godine u Badenu, Njemačka.

"Ovo je prilika da se informacije o Grupi Bilderberg iznesu u mass-medije", rekao je Estulin. "Stvar za koju se nekada smatralo da pripada domeni konspiracijskih teorija se sada uzima vrlo ozbiljno", dodao je.

Članovi Bilderberg Grupe se okupljaju jedanput godišnje na konferenciji kojoj se nemoguće približiti bez ekskluzivnog poziva, tu se nađe preko stotinjak najutjecajnijih svjetskih drmatora, uključujući i predsjednike država, centralne bankare, poslovne tajkune i ostale. Ove konferencije su zatvorene za javnost i novinare. Prošle godine, Bilderbergovci su se okupili u Grčkoj, točnije u Ateni od 14 do 17 svibnja, a ove godine će se konferencija održati od 03 do 06 lipnja u gradu Sitges, u Španjolskoj.

Prema dostupnim informacijama koje su procurile, na dnevnom redu bi se trebalo naći: 1) Hoće li Euro preživjeti? 2) Razvoj Europe: Europska izlazna strategija... Na čekanju? 3) Imamo li institucije koje se mogu nositi sa svjetskom ekonomijom? 4) Grčka: Lekcije i buduće strategije. 5) NATO i Afganistan: Povoljan plan za Savez. 6) Iran i Rusija: Ekonomska i financijska prijetnje za Savez. 7) Posljedice rata protiv terorizma. 8) Utjecaj domaće problematike na američku vanjsku politiku. 9) Izgledi za japansku ekonomiju. 10) Budućnost američkog dolara i alternativni scenariji.

Kao sudionici na prošlim konferencijama Grupe Bilderberg, pojavljivali su se između ostalih aktualni Predsjednik Europske Unije Herman Van Rompuy koji je dobio posao kao prvi neizabrani šef nedemokratske Europske Unije nakon uživanja u ekskluzivnoj hrani i vinima prigodom večere sa ostalim članovima upravnog odbora Bilderberga. Van Rompuy je prošlu godinu označio kao početak Svjetske Vlade. Spomenimo i Predsjednika Europske Središnje Banke, Jean-Claude Trichet je kao ključna osoba sudjelovao u financijskom spašavanju starog kontinenta koje je samo po sebi osmišljeno kao poticaj za bankrot Europe. I Trichet je također nedavno pozvao na osnivanje Svjetske Vlade zbog regulacije svjetskog ekonomskog kolapsa kojeg su njegovi kolege iz Bilderberga pomogli stvoriti.

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 2632 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum