Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Fidel Castro Fasciniran Knjigom O Grupi Bilderberg

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman
Ocjena: / 5
LošeOdlično 

Komunistički manifest nije jedina knjiga koju bivši Predsjednik Kube Fidel Castro drži na svom stolu.

Castro je za ovo ljeto odabrao pročitati nešto neuobičajeno, kubanski vođa se zainteresirao za knjigu "Tajne Kluba Bilderberg". Knjigu o Grupi Bilderberg koja se bavi konspiracijom i teorijama zavjere, napisao je 2006 godine novinar-istraživač, Daniel Estulin. Kad je u pitanju Novi Svjetski Poredak, onda je Daniel Estulin jedan od vrhunskih poznavatelja ove tematike.

 

Da se podsjetimo, Daniel Estulin je nedavno, 01 lipnja ove 2010 godine U Europskom Parlamentu održao povijesni govor o Klubu Bilderberg.

Samo par dana nakon toga, u španjolskom gradiću Sitges je od 03 do 06 lipnja održana godišnja konferencija Grupe Bilderberg.
Crom Alternativne Vijesti su bile jedan od rijetkih medija na području bivše Jugoslavije koje su o tome izvještavale.

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

Ono o čemu će Fidel Castro moći pročitati u Estulinovoj knjizi o tajnama koje se kriju iza kluba Bilderberg je tvrdnja da ova grupa kontrolira globalnu ekonomiju i dirigira svjetskom politikom kao svojevrsna Svjetska Vlada.
U priču o Bilderbergu su uključeni članovi obitelji Rockefeller, Henry Kissinger, visoki američki i europski dužnosnici, te direktori najvećih medija i međunarodnih kompanija.

Fidel Castro je izvatke iz knjige Daniela Estulina o Klubu Bilderberg, u srijedu 18 kolovoza objavio u svom članku u novinama Komunističke Partije "Granma".
U ovoj knjizi se opisuje kako lobisti iz Bilderberga žele ustoličiti jednu Globalnu Svjetsku Vladu koja ne poznaje granice i nije za ništa nikome odgovorna osim samoj sebi.

Dugogodišnji kubanski komunistički lider, karizmatični Fidel Castro, izrazio je svoje sumnje da je terorističke napade 11 rujna 2001 godine na Svjetski Trgovački Centar u New Yorku isplanirala Vlada Sjedinjenih Američkih Država.

Ne dešava se često da javna osoba iz političkog života nazove navodnu "teoriju zavjere" na takav način, Castro je knjigu opisao kao "poštenu, s puno dobrih informacija".
Budući da se radi baš o njemu, Fidel Castru, to što knjigu nalazi pošteno napisanom i s dobrim informacijama je doslovce šokantno.
Castro je pozvao Estulina na Kubu, na privatni sastanak.

 

 

 

Sada kada je 84-godišnji bivši Kubanski Predsjednik, unatoč svojoj poodmakloj dobi i periodičnim napadima bolesti, iznio ovu knjigu na svjetlo dana i poklonio joj posebnu pozornost, nazvavši je "fantastičnom pričom", samo je pitanje vremena kada će još neki od svjetskih lidera progovoriti vlastitim jezikom o vlastitim stavovima o ovoj za jedno takozvano moderno civilno društvo, nevjerovatnoj sprdnji s navodnom demokracijom.

Bilderberg Grupa jednom godišnje, počevši od daleke 1954, iza zatvorenih vrata održava sastanke o kojima mass-mediji izbjegavaju izvještavati.
Nedavni ovogodišnji susret Grupe Bilderberg je otvorio Španjolski premijer José Luis Rodríguez Zapatero.
Web sajt Bilderberg Kluba se sastoji od samo jedne jedine stranice na kojima se brane i opravdaju djelatnosti i aktivnosti ovog sumnjivog udruženja.
Na web stranici se ne objašnjavaju mnogobrojne slučajnosti, na primjer one da su ugledni gosti koji su prisustvovali sastancima, uključujući i Bill Clintona, poslije izabrani za političke vođe u njihovim zemljama.

Lista članova Bidelberga je dugačka, evo nekih imena: Romano Prodi, Jean-Claude Trichet, José Manuel Barroso, Bill Gates Richard Holbrooke, Henry Kissinger, Moisès Naìm, Kraljica Holandije, Kraljica Španjolske, Robert Rubin, Eric Schmidt, Paul Volcker, Peter Vosel, Robert Zoellick...

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 6027 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu