Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti 07 Prosinac 2010: Najveća Trka Na Banke U Povijesti Svijeta?

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
tuper
Ocjena: / 2
LošeOdlično 

16 prosinca 2009, Ron Paul: "Ben Bernanke je najveći krivotvoritelj novca na svijetu". Ako pričamo o našoj prošlosti i našoj sadašnjosti, tada pričamo o vremenima u kojima je krivotvorenje novca legalno i institucionalizirano. Očito, govorimo o sustavu kojeg su napravili banksteri da bi služio bankarima, na štetu svih ostalih. Dopustite mi opisati našu politiku nemoćnosti: bez problema nema ni rješenja. Ako doista želimo pričati o našim stvarnim temeljnim problemima, onda izvinite, ali stvarno moramo spomenuti novac bez ikakve vrijednosti, izdavan iz ničeg u neograničenim količinama kao dug, s jednom jedinom osnovnom svrhom: stjecanje apsolutne moći i kontrole. Kada je dosta doista dosta? Upravo sad! Došlo je vrijeme da prekinemo pričati i učinimo nešto - očito, jedno i jedino funkcionalno rješenje je abortiranje vrlo opasne i destruktivne iluzije, njihovog globalnog dužničkog monetarnog stroja. 07 Prosinac 2010: Najveća Trka Na Banke U Povijesti Svijeta?


Crna slutnja je uznemirila Europu. Ne radi se o revoluciji kakvu je predviđao Karl Marks. Nisu u pitanju niti demonstracije poput onih kad su 1968 godine pariški studenti i radnici zauzeli ulice. Radi se o viziji u kojoj horde Europljana udarcem glavom u glavu vraćaju milo za drago onima koji su prouzročili globalni financijski krah. Ovog puta, organizatori protesta pozivaju na uporabu novog oružja koje je na raspolaganju svakome od nas s računom u banci. U središtu pažnje je jednostavan čin podizanja svog našeg novca iz banaka, masovno, svi na isti dan - 07 prosinca. Iako je teško saznati tko je prvi smislio ovaj veličanstveni čin političkog teatra, ideja se počela vrlo ozbiljno širiti prvo po Francuskoj, a sada i diljem Europe. Cijela stvar se zahuktala kad je trku na banke po YouTubeu i Facebooku podržao uvijek zabavan, ovog puta začuđujuće upućen u problematiku, bivši nogometni as Eric Cantona. Na nišanu nogometne zvijezde su se našli bankarski i financijski sustav koje drži odgovornim za sadašnje svjetske ekonomske probleme. Sa 44 godine starosti i životnog iskustva, Eric Cantona preporučuje trku na novčane rezerve svjetskih banaka.
"Osim ako ne živimo odvojeni od svega pod staklenim zvonom, mislim da ne možemo biti sretni kad gledamo svu ovu bijedu oko nas. No šansa postoji, ima nešto  što možemo uraditi i zato me ljuti što činimo tako malo. U današnje doba ne vrijedi protestirati na ulicama, čemu to? Tako okrećeš druge protiv sebe, to nije više prikladan način na koji se mogu promijeniti stvari.

Da bi se pokrenula revolucija, ne trebamo uzeti oružje i početi ubijati ljude. Što je sustav? Sustav je izgrađen na moći banaka i zato se sustav mora uništiti uništavanjem banaka. Danas je veoma lako i jednostavno pokrenuti revoluciju. Nakon toga, i s vlastima ćemo moći pričati na drugačiji način".

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this video

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 3408 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu